Čo ohrozuje Vašu pleť ?

  Vaša pokožka zažije toho za 24 hodín veľa. Od vnútorných agresorov (ako je zlá výživa alebo stresová reakcia vášho tela) až po vonkajšie agresory (ako napríklad škodlivé UV žiarenie a znečistenie vzduchu). Tieto vnútorné a vonkajšie faktory sú súhrnne známe ako expozícia. Ak viete, čo spôsobuje starnutie pokožky, môžete podniknúť kroky na jej ochranu a po celý deň a minimalizovať jej predčasné starnutie.
  Nedostatok spánku je jedným z faktorov, ktorý prispieva k starnutiu pleti. Ale našťastie existuje jednoduché riešenie – treba spať viac! Dostatok kvalitného spánku pomôže znížiť hladinu kortizolu a umožní vašej pokožke absolvovať potrebný cyklus regenerácie, ktorý potrebuje, aby vyzerala a cítila sa čo najlepšie.
  Slnko je prvou príčinou vrások. Desiatky štúdií dokumentujú dopad slnečného žiarenia na pokožku. Okrem pôsobenia vrások môže slnečné žiarenie tiež spôsobiť hyperpigmentáciu, zvýšiť riziko rakoviny kože a predčasné zostarnutie pokožky.

  Konzumácia sladkých potravín a nezdravých tukov môže spôsobiť predčasné starnutie a akné. Naopak, konzumácia potravín bohatých na omega-3 mastné kyseliny - ako sú ryby, orechy a olivový olej - pomôže bunkovej premene a zvýšenej produkcii kolagénu, čím urobí Vašu pokožku žiarivú a hladšiu . Omega-3 mastné kyseliny hydratujú pokožku a chránia ju pred poškodením UV, ktoré je často spojené s vráskami.

  Aj keď stres priamo nespôsobuje akné, môže ho zhoršiť. Akné je zápalové ochorenie, ktoré zhoršujú hormóny uvoľňované počas stresu, čo zvyšuje zápal. Akné spôsobené stresom je zvyčajne sprevádzané začervenaním, svrbením a zvýšeným počtom čiernych bodiek a bielych bodiek.
  Teraz, keď už viete, na čo je vaša pokožka citlivá, môžete použiť prírodný produkt, ktorý Vám pomôže chrániť ju pred škodlivými faktormi a udržať vašu pleť zdravú a mladistvú.
   Efektívny prírodný komplex výživných látok a vitamínov pre Vaše vrásky, vlasy aj nechty to je Total Vital Max Pleť-Vrásky-Vlasy-Nechty ide o výživový doplnok ktorý obsahuje unikátnu zmes L-Metionínu, Biotínu, Kolgénov, kyselín Hylaurónovej, Listovej, Pantoténovej a extraktov z Pŕhľavy a Serenoi, ktorá napomáha pri redukci vrások, pozitívne pôsobí pre udržanie mladistvého vzhľadu, zdravých vlasov a nechtov. Je to špeciálna formula, ktorá podporuje samotný rast vlasov, pomáha udržať pevnú a pružnú pokožku a pomáha so zvyšovaním sily nechtov.

Zobraziť v blogu