Dôvody prečo to mať častejšie

Muži nepotrebujú veľa motivácie, no okrem našej naturálnej túžbe existuje aj niekoľko veľmi dobrých dôvodom, prečo by sme to mali mať  tak často, ako sa len dá. Vedci a prieskumy píšu, že častejšia pohlavná aktivita nás robí šťastnejšími a zdravšími.
 

Sex posilňuje čuch

Počas aktu sa náš čuch zlepší a zosilní, aby sme lepšie detekovali feromóny, ktoré produkuje telo našej partnerky.

Sex zlepšuje náladu

Pocit uvoľnenia a únavy je z časti výsledkom náhleho tlaku krvi do všetkých orgánov počas orgazmu a u žien aj výsledkom vypustenia hormónu oxytocín, ktorý vytvára pocit relaxácie a pohody. Asi pol hodinu po akte sú ľudia väčšinou bystrejší, pretože je ich mozog dobre prekrvený.

Sex predlžuje život

Výskumníci spájajú dlhší život s vyššou frekvenciou pohlavného styku. Štúdia 1000 mužov vo Wales zistila, že muži, ktorí mali aspoň 2 orgazmy týždenne znížili risk predčasnej smrti o polovicu, v porovnaní s mužmi, ktorí mali orgazmus len raz mesačne. Nech sa na to hľadíme akokoľvek, viac orgazmov má veľké množstvo výhod, ako aj pôžitok, ktorý z neho dostaneme, takže čím častejšie si ho vieme dopriať, tým zdravší, šťastnejší a dlhší život budeme mať.

Sex ťa robí mladším

Podľa 10 ročného prieskumu 3500 ľudí vo veku od 18 do 102 rokov, ktorý podnikla Royal Edinburgh Hospital, páry, ktoré mali pomer aspoň tri krát týždenne pôsobili priemerne 10 rokov mladšie, ako páry, ktoré to mali dvakrát týždenne alebo menej. Jedným z dôvodov sú endorfíny u mužov a už spomínaný oxytocín u žien. Ak nemáte dostatok postelných radovánok a napriek tomu túžite po mladistvom vzhľade môže Vám k tomu dopomôcť Total Vital Max Pleť-Vrásky-Vlasy-Nechty je to účinná zmes látok  ktorá pomáha s redukciou vrások a pozitívne pôsobí na udržanie mladistvého vzhľadu, zdravých vlasov a nechtov.
 

Sex pomáha predchádzať prechladnutiu

Ľudia, ktorí majú styk aspoň raz alebo dvakrát týždenne sú menej náklonní prechladnutiu, podľa štúdie v US.
 

Sex uvoľňuje bolesť

Styk sa popisuje ako definitívne analgetikum. Ako taká prírodná medicína na bolesť, je aj oveľa príjemnejšia a lacnejšia. Ako dosahujeme orgazmus, chemikálie, ktoré telo v tento moment vyprodukuje fungujú ako uvoľňovače stresu a bolesti. Ak si chcete zachovať pevné zdravie napriek nedostatku súlože skúste Total Vital Max Prechladnutie-Bolesť-Regenerácia ktorý Vám môže prinesť úľavu od príznakov chrípky a prechladnutia, posilňuje obranný a imunitný systém, pomáha tlmiť bolesť a urýchľuje proces regenerácie.
 

Zobraziť v blogu