Libido v pokročilom veku

Či sa nám to páči alebo nie, príroda naše chúťky a taktiež našu výkonnosť postupom času tlmí. Vlastne najprv ju navyšuje – z chlapca sa stane muž, ale potom, niekedy okolo 40-ky sa libido začne znižovať. Neznamená to, že starší muži to nechcú, len že ho chcú menej často, ako mladí muži. Sú to prirodzené hormonálne zmeny, ktoré majú na svedomí nižšie libido.

Zdravá životospráva vplýva pozitívne na libido vo vyššom veku

Samozrejme, aj keď starší muži to nepotrebujú až tak často, stále chcú kvalitný a plnohodnotný styk. No vekom sa do cesty môžu postaviť rôzne prekážky. Ak muž žije zdravo a nemá žiadne ochorenia, tak aj jeho výkonnosť a potencia sa vekom nemusia veľmi zmeniť. Klesne mu síce libido, ale nie schopnosť ho vykonať. Najlepším opatrením na zabezpečenie dobrých posteľových radovánok aj v pokročilom veku je zdravá životospráva. Aktívny život, šport, zdravá strava a vyhýbanie sa stresu.

Choroby a ich vplyv na libido 

Ďalšou zmenou môže byť väčšia potreba stimulácie pre plnohodnotný styk. Kde u mladých mužov stačí len myšlienka na niečo erotické, starší muži môžu potrebovať viac stimulácie dotykom. To ale neznamená nič zlé – každá chápavá partnerka s tým určite rada pomôže. Ale nie vždy sa problémom dá vyhnúť. S vekom sa stretávame s viacerými typmi chorôb - ako napríklad srdcovo-cievne ochorenia, osteoporóza, ochorenia prostaty alebo metabolické ochorenia. Môže to veľmi negatívne ovplyvniť nielen pohlavný život, ale aj harmóniu vo vzťahu.

Prírodné výživové doplnky na zvýšenie libida

Našťastie dnes máme k dispozícii prírodné doplnky výživy, ktoré nám aj v takejto situácií pomôžu. Jedným z nich je Total Vital Max Prostat-Potencia-Libido prírodný produkt z výťažkov rastlín, založený na poznatkoch z tradičnej medicíny, pomáha pri problémoch s močovými cestami, prostatou, potenciou a libidom čo prispieva k zvýšeniu pohlavnej aktivity. Ak sa u vás prejavujú symptómy spájané z častejším močením, zo stratou libida, zníženou potenciou,  s nedostatočným stoporením, tak Total Vital Max Prostat-Potencia-Libido môže pre Vás znamenať to správne riešenie. Vráťte si pôžitok z radovánok a nenechajte vek alebo prírodu vás zastaviť v užívaní si styku v pokročilom veku.
 

Zobraziť v blogu