Mužské zlyhanie? Neberte to na ľahkú váhu

Vo všeobecnosti platí, že problémy v intímnej oblasti často úzko súvisia s osobnostným nastavením človeka a zo zdravotnými problémami s prostatou. Zdravá prostata, nočné močenie, to všetko samozrejme súvisí s mužskou potenciou a celkovou vitalitou organizmu. Mnohé problémy v intímnej oblasti môžu vzniknúť v dôsledku rôznych úzkostí, ale môžu sa vyskytnúť aj v prípade, že si človek vyberie nevhodného partnera, s ktorým nie je schopný problémy riešiť inak. Napríklad otvorenou komunikáciou - preto sa potom tieto problémy prenášajú do intímnej roviny.

Odveké problémy s potenciou a líbidom

Medzi najčastejšie problémy mužov patrí jednoznačne problém s potencoiu a libidom. Vo väčšine prípadov nejde o psychické, ale skôr o zdravotné ťažkosti. Na svete sa nachádza zhruba 150 miliónov mužov s problémami s potenciou a libidom. Slovenských mužov, je zhruba pol milióna. Odbornú pomoc vyhľadá len asi desatina z nich. Hanbia sa, alebo si myslia, že problémy s potenciou sa nedajú riešiť a treba sa teda s nimi zmieriť. To je však len jedna z mylných predstáv o erektylnej poruche. Muž musí vynaložiť veľa úsilia na to, aby si zachoval svoj pocit mužnosti, pretože stačí jediný neúspech a muži strácajú psychickú pohodu a dostávajú strach z prípadného ďalšieho neúspechu.

Ako zlepšiť potenciu a zvýšiť libido?

Tento stav vyvoláva u mužov veľké napätie v intímnej oblasti (silná koncentrácia na svoj výkon) a tým blokujú svoju energiu. V posledných rokoch sa muži sústreďujú na dosiahnutie partnerkinho vyvrcholenia a zabúdajú na svoju vlastnú rozkoš. Je to čiastočne zapríčinené psychickou stránkou. Je to zároveň aj preto, lebo problematike vyvrcholenia u žien sa v spoločnosti venovala výrazne väčšia pozornosť ako mužským problémom s libidom.

Máloktorý muž sa odváži otvorene hovoriť o svojom probléme s potenciou. Ešte menej mužov ho dokáže aj zodpovedne riešiť. Skrývanie sa pod perinou a trápne pohľady s partnerkou však nie sú ničím príjemným. Čo s tým?

Priznať si, že máte problém s potenciou

Pri riešení každého problému je prvým krokom priznať si to. Klamanie samého seba nepomôže vám, ani vášmu pohlavnému životu. Už pri čítaní tohto článku si asi uvedomujete, že tento problém máte. Výborne, prvý krok máme za sebou!

Prísť na koreň problému

Druhým krokom je vypátranie problému. Pramenia problémy s Vašou potenciou z iných zdravotných problémov? Je za ňou nedostatok pohybu, nezdravá strava, fajčenie, alkohol? Alebo za celý problém môžu nezhody s partnerom a nedostatočná intenzita hrátok?

Porozprávať sa o Vašich problémoch s libidom

Ísť za mamou alebo otcom s prosbou o pomoc pri týchto problémoch by bolo asi dosť trápne. Odporúčame pohovoriť si o tom s najlepším kamarátom, bratom, a následne s partnerom. Okrem toho, že vás vypočujú, môžu vám poradiť účinné riešenie na základe vlastných skúseností.

Začať s riešením

Čo pomáha? V prvom rade treba vyradiť zo života všetky neduhy, ktoré spôsobujú slabé stoporenie. Nezdravé jedlo? Už žiadne fastfoody. Cigaretka pri káve? Radšej poriadny výkon v posteli a ako bonus žiadny smrad. Alkohol? No tak, kto kedy podal dobrý výkon s nejakým tým promile v krvi? Ďalším super tipom je pravidelné cvičenie alebo behanie. V zdravom tele – zdravý duch.
 
Ak nič nepomáha (alebo ak nechcete zmeniť svoj životný štýl), jednoduchým a praktickým riešením je siahnuť po podporných látkach. Tabletky na zvýšenie kvality stoporenia a potencie sú obľúbené aj u mladých mužov. Nemusíte sa cítiť trápne, sú tu pre vás a pomôžu Vám. Len pozor, aby vašu novonadobudnutú silu zvládla vaša partnerka! Vyskúšajte Total Vital Max Prostata-Potencia-Libido ide o výživový doplnok ktorý obsahuje unikátnu zmes Macy, Tribulusu, Serenoi, Gravioly a  Ženšenu ktorá môže napomáhať pri problémoch s močovými cestami, prostatou, nedostatočným stoporením, potenciou a libidom, čo prispieva k zvýšeniu pohlavnej aktivity muža.
 

Zobraziť v blogu