Posteľnými radovánkami k pevnému zdraviu?

Máme ich všetci radi , či už z osobného hľadiska, kde ide o pôžitok, alebo z evolučného hľadiska, kde nás k tomu nútia naše gény a ich potreba reprodukcie. Ale má to aj iné výhody ako pôžitok a reprodukcia našich génov. môžeš si aj zlepšiť zdravie, napríklad aj takto:

1. Podporuje imunitný systém

Rôzne výskumy zistili, že ľudia, ktorí majú posteľné radovánky častejšie (aspoň raz alebo dvakrát týždenne), majú aj viacej protilátok a silnejší imunitný systém, ako ľudia s menej častým pohlavným stykom. To pomáha nášmu telu bojovať proti vírusom a baktériám efektívnejšie.

2. Znižuje tvoj krvný tlak

Podľa výskumov existuje aj prepojenie medzi stykom a krvným tlakom, najčastejšie sa spája s nižším systolickým tlakom. Taktiež pomáha znížiť riziko srdcovocievnych ochorení.

3. Namiesto telocvične

Pohlavný styk ti zvýši tep, rýchlosť akou spaľuješ kalórie a posilňuje svaly. Niektoré štúdie dokonca tvrdia, že  muži  spaľujú okolo 4 kalórie za minútu a ženy 3, čo môžeme prirovnať k namáhavejším športovým výkonom. Taktiež ti môže pomôcť s balansom a flexibilitou – to samozrejme záleží od pozícií a ich dobrodružnosti.

4. Zlepšuje spánok

Po radovánkach naše telo produkuje relaxačný hormón prolaktín, ktorý ti pomôže zaspať rýchlejšie. U žien telo tiež vylučuje oxytocín, ktorý ju na vás viac naviaže a spraví z nej ešte väčšieho maznáčika, čo veríme, že prispeje príjemnému zaspávaniu takisto.

5. Proti stresu

Pri akte naše telo uvoľňuje svoje relaxačné a šťastné hormóny, ktoré pomáhajú znížiť hladinu stresu a zvýšiť pôžitok, sebavedomie a pokoj. Krátko „po“ taktiež reagujeme lepšie na stresové situácie.
Ak nemáme dostatok pohlavnej aktivity a nemáte stres pod kontrolou, nedokážete sa s ním vysporiadať, môže vyvolávať depresie a nespavosť čo má negatívne dôsledky. Vyskúšajte Total Vital Max Spánok-Stres-Depresia ide o výživový doplnok ktorý obsahuje unikátnu zmes Valeriány, Medovky, Chmeľu, Levanduli  a Melatonínu ktorá priaznivo pôsobí pri nespavosti, strese a úzkostných stavoch.

6. Proti bolesti

Naše telo, pri pohlavnej aktivite, produkuje aj bolesť znižujúce hormóny a bolo zaznamenané, že znižuje menštruačné bolesti, bolesti hlavy, nôh, pohybového aparátu a pod, niekedy dokonca môže priniesť úľavu aj pri migréne.

 Určite sa nájde viac výhod, každý si nájde aj nejaké svoje, individuálne. Preto je najlepším pravidlom, ktorého sa odporúčame držať – mať to tak často, ako sa dá. Ak ti v tom bráni napríklad bolesť pohybového aparátu, kĺbov, chrupaviek a kostí, skús sa pozrieť na prírodný výživový doplnok  Total Vital Max Kĺby-Chrupavky-Kosti.
 

Zobraziť v blogu