Prečo zdravý životný štýl stojí za zváženie

Vedeli ste, že cvičenie a zdravý životný štýl majú vplyv nielen na zväčšenie bicepsu ale aj na Váš pohlavný výkon? Týchto 5 bodov môže rozhodnúť o tom, či najbližšie uspejete alebo zlyháte.
 

1. Pravidelné cvičenie

Nízka hladina testosterónu môže negatívne vplývať na výkon našich pohlavných orgánov. Cvičenie napomáha jej zvyšovaniu. Najväčší vplyv má silový tréning, obzvlášť pri cvičení celého tela. Pozor ale na pretrénovanie, ktorého dopad je presne opačný. Bohužiaľ, vo väčšine prípadov je efekt na testosterón krátkodobý - od 15min. do 1 hodiny po tréningu. Preto rýchlo domov z posilky, nech stihnete ešte kardio.

2. Zdravá strava

Aj keď existujú potraviny, ktoré majú pozitívny vplyv na Váš výkon, zázračný jedálniček pravdepodobne nenájdeš. Všeobecne sa ale dá povedať, že čo je dobré pre telo, bude dobré aj pre Váš pohlavný orgán. Keby aj nie priamo, tak v pozitívnom vplyve na srdce a cievy, tzn. prúdenie krvi, čiže v konečnom dôsledku prekrvenie pohlavných orgánov. Zdravé stravovanie má aj iné pozitíva, ako napríklad zníženie krvného tlaku a cholesterolu, vyrovnanie hladiny hormónov, prijímanie antioxidantov a pod. Človek, ktorý cvičí a má vhodne upravené stravovanie ani nemusí tušiť, ako veľa robí pre svoju polovičku.

3. Obmedzenie alkoholu a cigariet

Alkohol dodáva odvahu, môže však totálne zruinovať Vaše plány. Štúdia z University of Washington potvrdila, že opití ľudia musia vynaložiť viac úsilia, aby docielili vyvrcholenie. A pozor, pravidelné požívanie alkoholu výrazne zvyšuje riziko erektilnej disfunkcie. Okrem iného, alkohol vyčerpáva a zbavuje Vás síl. To dámy nemajú rady.
Fajčenie môže poškodiť cievy, to vplýva na hladké svalstvo v pohlavných orgánoch a bráni aby doň prúdila krv. Muži, ktorí sa vzdali cigariet po dobu len 8 týždňov sa 5x rýchlejšie vzrušili. 

4. Kvalitný spánok

Rovnováha hormónov v mozgu - dopamín a serotonín - ovplyvňuje kvalitu styku a je regulovaná spánkom. Vašim cieľom by malo byť spávať pravidelne aspoň 6 hodín, ideálne však 7 až 8.

5. Eliminovanie stresu

Stres spôsobený prácou je veľkou témou v oblasti problémov v pohlavnom živote, tak u žien, ako aj u mužov. Najmä vo vyššom veku, ak mal človek dlhodobo vysoké pracovné nasadenie, môže začať pozorovať negatívny dopad svojich pracovných úspechov. Hlavne workoholici, u ktorých sú spánok a cvičenie odsúvané bokom. Dôležité je vedieť sa od práce odpútať a poriadne sa odreagovať. Najlepšie s Vašim partnerom. Pre ľudí s vysokým výkonom a vysokým životným tempom, tak pre Vás sme vytvorili túto unikátnu kombináciu prírodných látok a vitamínov, aby sa Váš mozog dokázal regenerovať, aby ste lepšie spali a mohli byť výkonní. Total Vital Max Spánok-Stres-Depresia je výživový doplnok ktorý obsahuje unikátnu zmes Valeriány, Medovky, Chmeľu, Levanduli a Melatonínu ktorá priaznivo pôsobí pri nespavosti, strese a úzkostných stavoch.
Zobraziť v blogu