Rozpoznáte flirtovanie?

Flirtovanie je schopnosť, ktorej majstrovské zvládnutie vyžaduje veľa času. Z hľadiska muža, ženy sú známe vysielaním jemných a nepatrných signálov, ktoré musí muž vedieť postrehnúť a rozlúštiť. Uvedieme 8 najčastejších signálov, ktoré ti pomôžu zistiť, že s tebou žena flirtuje.

1. Očný kontakt

Je rozdiel medzi bežným očným kontaktom medzi známymi, a očným kontaktom ženy, ktorá o teba má záujem. Bude sa ti dívať do očí dlhšie, hlbšie a bude venovať menšiu pozornosť okolitému prostrediu.

2. Úprimný úsmev

Ak sa žene páčiš, bude ti venovať pozornosť. Bude sa hlavne smiať z tvojich vtipov, niekedy dokonca aj keď nie sú až také vtipné. To je jej spôsob dať ti na vedomie, že jej nie si ľahostajný a chce ťa aj napriek niektorým slabším vtipom...

3. Zabudne na osobný priestor

Žena, ktorú priťahuješ, nebude dbať na osobný priestor – bežný odstup, ktorý si udržujeme od neutrálnych ľudí. Skôr naopak – z vlastnej iniciatívy ho poruší, priblíži sa k tebe viac, alebo neodstúpi, ak sa jej priblížiš viac ty.

4. Bude iniciatívna

Väčšina žien si v normálnej situácii počká, kým začneš konverzáciu ty. No keď majú o teba vážny záujem, tak budú iniciatívnejšie – napríklad začnú rozhovor samé, pozvú ťa von oni, budú hľadať spôsoby, ako s tebou stráviť čas.

5. Hravé dotyky

Spolu s porušením osobného priestoru, sa ťa môže žena, ktorú priťahuješ, taktiež častejšie dotknúť z vlastnej iniciatívy. Jedná sa skôr o hravé dotyky, náhodné pohladenie ruky alebo silnejšia neverbálna komunikácia dotykom – napríklad jej nebude stačiť povedať, že si vtipný, ale doplní to dotykom – chytením pleca, pohladením po chrbte, po vlasoch a pod.

6. Hrá sa s vlasmi

Niekedy nevedome, inokedy vedome, sa žena, ktorú priťahuješ, bude viac hrať so svojimi vlasmi. Bude si ich točiť okolo prsta, prečesávať a pod. To je jasné znamenie, že rozmýšľa o tebe inak, ako len o parťákovi do debaty.

7. Pikatnejší podtón

Akonáhle začne vtipkovať trochu pikantnejšie, nebude sa vyhýbať erotickejším témam, znamená to, že si ťa chce otestovať – či si v posteli na jej vlne. Prečo, už asi nemusíme vysvetľovať.

8. Zvýrazňovanie jej predností

Ak žena začne privolávať pozornosť na svoje  pery, boky, výstrih, napríklad olíznutím pier alebo postojom, kde ukazuje svoj zadok alebo boky, tak už nie len s tebou flirtuje, ale už ťa jednoznačne zvádza. Používa svoje silné zbrane na dosiahnutie svojho cieľa – ktorým si ty.
 
Nie vždy si všimneš všetky tieto signály flirtovania, alebo ich bude žena používať, no buď si istý, že ak sa stretneš s ich kombináciou u ženy, tak jej už ide o viac. Nemusí to znamenať, že s tebou chce stráviť zvyšok života, alebo že jej ide o jedno, ale že sa nebráni preskúmať s tebou iné, osobnejšie stránky vzťahu muža a ženy. Neváhaj a daj jej to najavo aj ty.
Ak ťa pri flirtovaní ale trápia ženské problémy alebo menopauza, ak vnímaš tieto problémy a necítiš sa sama sebou, možno ti pomôže prírodný výživový doplnok Total Vital Max Menopauza-Ženské problémy ide o doplnok ktorý obsahuje unikátnu zmes Ginka, Medovky, Zeleného čaju, Ploštičníku s vitamínmi a minerálmi ktorá uľavuje pri prejavoch menopauzy a má priaznvé učinky pri ženských problémoch.
 
 
 

Zobraziť v blogu