V čom spočíva príťažlivosť muža?

Aj keď to z dnešných časopisov a médií vyzerá tak, že muž je príťažlivý len vtedy, ak má vytehlované brucho, vytrhané obočie, nosí najdivokejšie výstrelky módnych návrhárov a tie najtesnejšie nohavice – nezúfaj. V očiach žien to je inak. Ženy sa možno na ulici obzrú za vyparádeným fešákom, s najnovšou „manbag“ (kabelka pre mužov...), no tento impulz, to potešenie pre oči nie je to, čo hľadajú u muža na dlhšie, čo ich naozaj priťahuje.

Čo ženy naozaj hľadajú u mužov, čo ich priťahuje?

1. Ženy priťahuje status

Spoločenský status je dôležitý. Nemusí sa jednať o vysokú manažérsku pozíciu, ide skôr o rešpekt okolia voči tebe. Ak ťa tvoje okolie rešpektuje a vedia o tebe z dobrých dôvodov, ak nie si sivá myška niekde v kúte, tak budeš pre ženy oveľa atraktívnejší. Niektoré ženy priťahuje aj povrchnejší rešpekt okolia (ak ťa rešpektujú z povrchných dôvodov ako sláva, bohatstvo), no väčšina uprednostní rešpekt získaný poctivosťou, čestnosťou, dosahovaním výsledkov, ktoré tvoje okolie ocení. Prečo ženy hľadajú u muža vysoký status? Pretože je to vizitka sebavedomia, bezpečnosti – muž so statusom sa o ňu bude vedieť postarať lepšie, ako muž bez neho. A tiež to môže svedčiť o jeho sebavedomí a skúsenostiach v posteli.

2. Túžia po intelekte

Pod intelektom myslíme všeobecný prehľad, skúsenosti nielen z jednej oblasti ako tvoja práca, alebo šport. Ale vedomosti, ktoré získaš čítaním kníh, cestovaním, skúšaním nových vecí a vrhaním sa do neznámeho. Žena chce, aby jej muž bol fit zvonku, ale aj zvnútra, aby ju dokázal inšpirovať, prekvapiť, podporiť svojimi vedomosťami. Alebo len ticho vypočuť, keď to je potrebné. Ak sa budeš sústrediť na tieto tri oblasti tvojej osobnosti, automaticky sa staneš príťažlivejším pre nežné pohlavie. Dobré správy sú, že ani jedna z týchto oblastí nevyžaduje veľké obety

3. Preferujú zdravých mužov 

Život je ako jazda na bicykli. Ak si chceš udržať rovnováhu, nesmieš sa prestať hýbať. Nemusíš mať namakaný six-pack – brucho ako z tehličiek. Ale je dôležité sa o seba starať – byť fit, nemať okolo pása pneumatiku, mať aktívny životný štýl – venovať sa športom a aktivitám, nie sedieť na gauči. Žena sa svojím mužom chce tiež popýšiť (tak ako my ženou), no zároveň chce vedieť, že je fyzicky zdatný, že ju vie ochrániť. A fyzická zdatnosť je tiež prvým znakom výkonnosti v posteli. Ale nemaj obavy, ideme s tebou v tandeme. Veď predsa platí – v zdravom tele zdravý duch. Total Vital Max Imunita-Vitalita je výživový doplnok ktorý obsahuje unikátnu zmes Propolisu, koenzýmu Q10 s Korejským Ženšenom, doplnenú vyváženým množstvom Vitamínov a minerálov, ktorá  posilňuje obranný a imunitný systém, pôsobí preventívne pred vírusmi a baktériami a má pozitívny vplyv na vitalitu celého organizmu.

 
 

Zobraziť v blogu