Zdravie nie je samozrejmosť

To, čo sa nám zdá samozrejmé môže z minúty na minútu skončiť a prevrátiť náš život naruby. Zdravie, kondícia, duševná a fyzická pohoda je to, čo potrebuje každý človek k plnohodnotnému a kvalitnému životu. Obzvlášť v dobe, keď sedavý spôsob života a prehnané venovanie sa socializácii jedincov cez sociálne siete narúša krehkú rovnováhu medzi pohybom a oddychom, výdajom a príjmom energie a prudko vychyľuje ručičku váh smerom k nezdravému spôsobu života.
 

Pohyb, šport a zdravá strava

Každodenný pohyb je základ zdravia. Každý si môže vybrať šport, ktorý mu vyhovuje. Ak sa aktivita kombinuje s konzumáciou zdravej stravy obsahujúcej veľa ovocia a zeleniny je položený základný kameň kvalitného života. Námietky na kvalitu potravín, ktoré v poslednej dobe rozprúdili debatu v spoločnosti sú zrejme postavené na reálnom základe. Ruku na srdce, koľký z nás si pamätajú ako vonia rajčina a paprika? Ako chutí jablko odtrhnuté priamo zo stromu v záhrade rodičov či hruška ktorá rastie osamotene v poli za dedinou? Kvalitné potraviny totiž nie sú samozrejmosťou. Nie každý má možnosť konzumovať potraviny z vlastného zdroja. Časom si určite každý nájde tie „ svoje“ potraviny, ktoré spĺňajú jeho nároky. Najlepšie z lokálneho zdroja od overeného predajcu.
 

Prírodné výživové doplnky

 
Ďalší spôsob ako si upevniť zdravie je konzumácia kvalitných, prírodných výživových doplnkov. V našom tele sa nepretržite zbierajú toxíny z nezdravého a aj nevhodného jedla. Aj každodenný stres spôsobuje, že naše telo samo produkuje mnoho toxínov, pričom ich nemá ako odbúrať. Tieto negatívne vplyvy zahlcujú prirodzenú detoxikačnú schopnosť nášho tela, čo je príčinou vzniku množstva civilizačných chorôb, ktoré naši predkovia nepoznali a vyskytujú sa iba v moderných spoločnostiach.
 
Najlepšie by vám s týmto problémom mohlo pomôcť pravidelné užívanie Total Vital Max Pečeň-Detox-Antioxidanty, ktorý obsahuje umikátnu zmes Inulínu, Chlorelly, Acai, Alove Vera, Pestreca, Čierneho korenia, Zelenej kávy, Lecitínu, Zinku, Selénu a Vitamínu E  ktorá má antioxidačné a detoxikačné vlastnosti, prispieva k ochrane organizmu pred oxidačným stresom a pomáha organizmu so zbavovaním sa nečistôt.
 
Takže je to jednoduché ...Veľa pohybu, pestrá a vyvážená strava kombinovaná s kvalitnými výživovými doplnkami a je postavený pevný základ, na ktorom sa dá do budúcnosti budovať zdravý a spokojný organizmus.
 

Zobraziť v blogu