Zopár rád k flirtovaniu

Odviazať sa s atraktívnou slečnou a už ju nikdy nevidieť má množstvo plusov ale aj mínusov. Tento zážitok má byť spontánny, mierna predpríprava však nikomu neuškodí a môže celý dojem vylepšiť. Tu je zopár tipov aby šlo všetko hladko.

Nesprávaj sa ako kretén

To, že dotyčnú nepoznáš, neznamená, že sa k nej nemáš správať s rešpektom. Ona má tiež svoj život, do ktorého nevidíš a priznajme si, ani vidieť nechceš. Jednorázovka má byť príjemné potešenie pre obe strany, nie len pre teba.

(Za)chráň sa

Nezabudni na ochranu. Nepríjemnosť, ktorá dokáže spríjemniť zvyšok tvojho života. Nie sme na základnej škole a ak si dobre počúval na hodinách, asi je ti zrejmé, prečo je tu tento bod. Ak si nato zvyknutý, nejaký ten kondóm sa u teba vždy nájde. Ak túto alternatívu zvažuješ, hoď si jeden do peňaženky, a nemusíš potom riešiť neplánované tehotenstvo, pohlavne prenosné choroby či zrušenie akcie ešte pred prípitkom.
 

Povedz si čo chceš a ona ti povie nie

Mysli na to, že ju už (zrejme) nikdy neuvidíš. Všetky fantázie, ktoré si vo vzťahu tajil, či už z obáv alebo hanby, vyskúšaj prezradiť svojmu úlovku. Máš len dve možnosti. Buď budeš príjemne prekvapený alebo povie nie. Nie však znamená nie. Prehováračky si nechaj pre frajerku.
 

Plán úniku

Pokiaľ si to nerozdáte v aute alebo na záchodoch, pravdepodobne skončíte u niekoho doma. Akokoľvek dobre noc dopadla, ráno prichádza trápna konverzácia a divné lúčenie. Ak nemáš nacvičenú stratégiu, prípadne je tvoja korisť v jednorázovke nováčik, priprav si ešte večer pôdu pre únik. Povedz jej, že máš na druhý deň ráno niečo dohodnuté. Buď konkrétny a spomeň presnú hodinu. Obom to uľahčíš.
 

Keď to ne/vyjde

Keby to predsa len neskončilo len jednou nocou a na pretrase je neplánované tehotenstvo možno by sme Vám s jednou vecou naozaj dokázali pomôcť, Total Vital Max Tehotenstvo-Plodnosť je naozaj účinný, prírodný hormóno-reguačný komplex výživných látok  a vitamínov určený pre ženy pred a počas tehotenstva. Zmeniť svoj životný štýl a vyhnúť sa styku na jednu noc už  musíte potom zvládnuť sám.
 
 

Zobraziť v blogu