Stratili ste Libido? Skúste tieto tipy

V živote môže nastať tá osudná chvíľa, v ktorej si uvedomíte svoj odpor k posteľným radovánkam. Môže byť zapríčinená frustráciou z práce, únavou, ale aj nezhodami v partnerstve. Aké sú overené triky pre prekonanie tejto krízy a znovuzískanie apetítu?

Spoznajte nových ľudí

Skúste viac chodiť medzi ľudí. Chodenie do práce, do potravín a na poštu sa neráta. Vyberte sa na kultúrne predstavenie, na výlet alebo len tak do baru. Moment, v ktorom sa vám vráti chuť môže prísť kedykoľvek. Stačí aj ak uvidíte zamilovaný párik alebo sympatickú osobu opačného pohlavia. Ak ste nezadaní a aj tak vás obchádza chuť na radovánky, nové známosti vás opäť naštartujú. Každý deň stretnete niekoho, kto vás priťahuje a naopak – koho priťahujete vy. V situácii, kedy sa tieto dva prípady vyskytnú medzi dvoma ľuďmi, máte o mokré sny postarané.

Nový koníček

Či už začnete hrať na hudobný nástroj alebo venčiť psov z útulku, opäť spoznáte nových ľudí. Respektíve zapôsobíte u tých starých. Činnosť, ktorá vás napĺňa, vám automaticky zvýši sebavedomie a ego. A sebavedomý človek nemá problém so vzrušením!

Zmena partnera

Poslednou a zároveň najdrastickejšou metódou je zmena partnera. Ak vás partner nepriťahuje, nepomôže nič iné ako odlúčenie. Zmeny jeho vzhľadu a správania sú len dočasné riešenia. Ale nezúfajte, po svete behajú tisícky ľudí, ktorí sú pripravení prebudiť vaše libido! Ak nič nepomáha (alebo ak nechcete nič meniť), jednoduchým a praktickým riešením je siahnuť po podporných látkach. Tabletky na zvýšenie libida sú veľmi obľúbené,  nemusíte sa cítiť trápne, sú tu pre vás a pomôžu vám. Len pozor, aby vašu novonadobudnutú silu zvládla vaša partnerka! Vyskúšajte Total Vital Max Prostata-Potencia-Libido ide o výživový doplnok ktorý obsahuje unikátnu zmes Macy, Tribulusu, Serenoi, Gravioly a  Ženšenu ktorá môže napomáhať pri problémoch s potenciou a libidom čo prispieva k zvýšeniu pohlavnej aktivity.
 

Zobraziť v blogu