Vaše telo starne

Športovať, hýbať sa, žiť aktívne a zdravo sa stravovať. Tieto zásady zdravého života sa učia už deti v materskej škôlke. Rekreačný šport si získava čoraz viac priaznivcov. Kvalitnou osvetou v médiách a v neposlednom rade aj rozšírenými možnosťami športovať, vypĺňajú ľudia svoj voľný čas. Vybudovaním siete cyklotrás a multifunkčných ihrísk sa podmienky na pestovanie zdravého životného štýlu posunuli na novú kvalitatívnu úroveň. Staré výhovorky typu „ športoval by som, len nemám kde“ už neobstoja. Pri nedávnej koronakríze stúpol nevídaným spôsobom predaj bicyklov. Aj zábery s cyklotrás svedčia o tom, že o ich využití a teda aj oprávnenosti investície nemôže byť žiadnych pochýb.

Kedy začať športovať a zamerať sa na zdravý životný štýl?

Pri podrobnejšom sledovaní športovcov však dospejeme k zaujímavému poznatku. Zhruba 60 % sú ľudia 40+..Mladší ako keby žili v domnienke, že pohyb a zdravú stravu nahradia tým, že sú ešte mladí. Áno, nebudia sa každé ráno s bolesťou chrbta, nemusia sa držať zábradlia keď kráčajú dole schodmi pretože ich kolená majú niečo za sebou. Avšak nevedia, že ten čas sa nezadržateľne približuje. Podľa najnovších výskumov kvalitu života po 50r ovplyvňuje aktívny spôsob života medzi 25-40r.

Riešenie na starnúci pohybový aparát

V určitom veku sa začína prejavovať opotrebovanie organizmu. Tak, ako sme sa k svojmu pohybovému aparátu správali dovtedy, tak sa nám to bude pomaličky vracať. Príroda má riešenia na veľa našich problémov. Vyživový doplnok Total Vital Max Kĺby-Chrupavky-Kosti bol vytvorený v spojení s modernými technológiami vytvárajú jedinečnú kombináciu pre komplexnú starostlivosť o Váš pohybový aparát a kosti. Pomáha zlepšovať mazacie vlastnosti kĺbov, má protizápalové vlastosti, prispieva k normálnej funkcii kostí a chrupaviek ktorým zabezpečuje optimálny stupeň výživy.  Bez ohľadu na predsudky vysadnite na bicykel, obujte korčule, alebo zoberte do rúk walkingové palice. Váš dobrý pocit bude pre Vás najlepšou odmenou.

Zobraziť v blogu