Top 5 vecí vo vzťahu, po ktorých muži túžia

Existuje dosť „neslušných“ otázok, na ktoré často myslíme, ale opýtať sa, na to sme nikdy nenabrali odvahu. Väčšina z nás je slušne vychovaná a už len pri pomyslení na tieto nevypovedané veci sa nám hrnie červeň do tváre. Pre kvalitný vzťah  je však fajn poznať odpovede. Vybrali sme pre vás TOP 5 mužských túžob. Poďme sa na ne spoločne pozrieť.

Muži túžia po uvoľnených a trpezlivých ženách

Jedno príslovie hovorí o tom, že krásna žena muža očarí, vtipná ho zaujme, ale chápavá ho dostane. Muži milujú odviazané ženy, ktoré okolo seba šíria pokoj a dobrú náladu. Cítia sa vedľa nich prirodzene a môžu bez problémov hovoriť, čo cítia. Muži sú najspokojnejší, ak majú veľa seba príjemnú ženu.
 
Veselé a usmievajúce sa ženy. Hovorí sa, že plač patrí k dieťaťu, silné slová k mužovi a k žene úsmev. Potvrdzuje to aj kanadský výskum na University of British Columbia podľa, ktorého na prvý pohľad pánov najviac priťahujú ženy, ktoré sa veľa usmievajú.

Vzájomný rešpekt

V časoch minulých boli ženám automaticky pridelené povinnosti tzv. domácich žienok a teda byť doma a venovať sa deťom. Dnes sa už ženy dokážu mužom vyrovnať, s čím sa naopak páni tvorstva vyrovnávajú len veľmi ťažko. Byť príliš emancipovaná a žiadať od muža všetko alebo nič, môže byť problém. Chcieť od muža, aby bol empatický, aby zarábal, bol skvelý otec, nežný partner a zároveň vedľa seba zniesol silnú a samostatnú ženu je na niektorých pánov priveľa. Riešením však môže byť vzájomný rešpekt. Povedzte mu, že si ho vážite za to, čo pre vás robí. Ukážte mu, že ho ako muža akceptujete a je pre vás jediný. Verte tomu, že takto po vás bude muž túžiť ešte viac.
 

Prílišné sebavedomie zo strany ženy?

Áno aj nie. Niekedy sa stane, že prílišné sebavedomie skôr vyznie komicky alebo pôsobí namyslene. Muži majú radi sebavedomé ženy a pritom stále potrebujú mať pocit, že ju "ulovili" a potrebujú ju chrániť. Prílišné sebavedomie zo strany ženy, tak môže na muža pôsobiť trochu odstrašujúco. 

Buďte správne ženská. Muž túži mať po svojom boku ženu, ktorá sa vie postarať o domácnosť, o deti, je jemná, nežná. A samozrejme verná a oddaná len jemu. Tento obraz nesie v sebe historicko – kultúrny aspekt, ktorý je odrazom ženskej prirodzenosti. 

Priestor

Muži sú svojskí a majú radi svoj priestor. Chcú nejaký čas a momenty svojho života zdieľať so ženou, ale taktiež nechcú celý svoj život meniť a vzdávať sa svojich hobby a chlapčenských návykov. Nedá sa aj jedno aj druhé, no muž bude šťastnejší čím viac priestoru  dostane od partnerky, bez toho, aby to vyzeralo, že ona už nemá záujem. Paradoxne, ak dáte mužovi viac priestoru, o to viac bude túžiť sa za vami vrátiť a zdielať s vami životné udalosti.
 

A napokon kvalitný sex

Jeho kvalita nie je iba o čase a periodicite. Dôležitá je aj intenzita, ale najmä to, či si muž a žena dokonale sadnú a snažia sa navzájom uspokojiť si svoje potreby. Muži chcú ženu, ktorá má zdravý a najmä prirodzený postoj k postelnym radovánkam, je otvorená rôznym experimentom, ale hlavné je, že ju baví jej partner. Ako sa hovorí, mužov priťahujú diablicd v posteli a anjely mimo spálne.

Prečítajte si tiež, po čom túžia vo vzťahu ženy.
 

Zobraziť v blogu