Po čom ženy túžia

Paradoxne, kľúčom k tomu, aby ste sa stali atraktívnymi pre ženy nie je sústrediť sa práve na to, ako to dosiahnuť, ale zamerať sa na vytvorenie si plnohodnotného, aktívneho a bohatého životného štýlu. Takto šancu, že po vás bude žena túžiť, zvýšite veľmi rýchlo. Zabezpečte si život, ktorý je bohatý, nie materiálne, ale kvalitatívne – plný zaujímavých záľub, športu, zaujímavej práce, kreativity a bez zbytočného stereotypu. Nájdite si spôsob, ako robiť to, čo vás napĺňa a stále sa posúvajte ďalej, nestagnujte. Buďte zdravo dominantný – vytýčte si svoje ciele a choďte si za nimi.

Sebavedomie a život podľa seba

Ženy nechcú muža, ktorý je zúfalý po ich pozornosti, to ich odpudzuje. Chcú muža, ktorý je sebavedomý, vie čo chce a ako to dosiahne, je sebaistý v prítomnosti žien, nepotrebuje držať za ručičku a zúfalo nehľadá partnerku. Ženy priťahujú mjži, ktorí im dokážu ponúknuť istotu, či finančnú alebo aj istotu vo forme ochrany – žena sa s vami cíti bezpečne. Takže namiesto toho, aby ste prispôsobovali svoj život tomu, aby ste našli ženu, žite svoj život tak, aby ste pritiahli ženu, ktorej radi dáte priestor v tomto živote. A to zaručí oveľa kvalitnejší vzťah a šťastie.

Komunikácia, úprimnosť a humor

Dôležitá je aj komunikácia. Nielen verbálna ale aj neverbálna alebo emocionálna. Vo verbálnej komunikácii ženy ocenia humor, úprimnosť a priamosť. Ženy taktiež priťahujú muži, ktori sa neboja rozprávať o svojich pocitoch a emóciách. A osobitnú sekciu si zaslúžia komplimenty. Buďte štedrí a všímaví. Všimnite si drobnosti, na ktorých jej záleží. Zmenila farbu alebo strih vlasov? Našla si nejaké nové hobby? Oceňte jej individuálne znaky, ako kútik na líci, to ako sa hrá s vlasmi, ako sa z chuti vie zasmiať. Nezabúdajte na maličkosti, na ktorých jej záleží. Spomeňte si na dôležité dátumy a momenty. Pri neverbálnej komunikácii ženy túžia po nežnosti a pozornosti. Ak chcete, aby po vás žena túžila, spoznajte jej telo, čo ju vzrušuje, čo jej dá zimomriavky a čo naopak nemá rada. Nielen pri styku, ale aj počas dňa treba jemné dotyky,  priamy pohľad do očí, malé pozornosti, ako kvietok, ktorý ste našli po ceste cez park, či inú neverbálnu komunikáciu.

Správanie v posteli

Osobitný paragraf venujeme mužom v posteli. Tu ženy priťahujú muži, ktorí vedia kedy ukázať dominantnosť. V dobre vybranej situácii to ženu dovedie do varu. Vášeň je veľkým magnetom pre ženy. Buď k nej nežný, ale v správnom momente jej ukáž silnejšiu vášeň a dominantnosť. Vzrušuje ju cítiť silu muža. Väčšina žien túži po nežnom mužovi, v ktorom sa ale skrýva vášnivý a divoký milenec, ktorý sa nebojí ju trochu silnejšie pritiahnuť za vlasy alebo uvoľní svoje zvieracie inštinkty trochu viac. To ale až po krásne nežnej a dlhej predohre, aby sa necítila ako nástroj.

Ženy priťahujú muži s atraktívnym životom

Ak si vytvoríš atraktívny život, budeš žiť a vystupovať sebavedomo, no nie arogantne, zabezpečíš seba a budeš vedieť partnerke ponúknuť istotu, vášeň ale aj nežnosť, pozornosť a budeš ju vedieť rozosmiať, tak budeš ten, po ktorom väčšina žien túži.
 
Naučte sa žiť a vidieť svet pozitívne a hľadieť dopredu, no taktiež si vedieť vychutnať prítomný moment. Žite zdravo a starajte sa o svoj zovňajšok, s týmto všetkým Vám môže pomôcť Total Vital Max Pečeň-Detox-Antioxidanty ide o výživový doplnok ktorý obsahuje unikátnu zmes Inulínu, Chlorelly, Acai, Alove Vera, Pestreca, Čierneho korenia, Zelenej kávy, Lecitínu, Zinku, Selénu a Vitamínu E  ktorá má antioxidačné a detoxikačné zložky, prispieva k ochrane organizmu pred oxidačným stresom a pomáhan organizmu so zbavovaním sa nečistôt.

Prečítajte si tiež čo priťahuje mužov na ženách.

Zobraziť v blogu